Badrumsinredning & Inspiration

Badrum i Göteborg - Inspiration

Är det dags för dig att renovera ditt badrum? Snurrar dina tankar kring alla olika val och beslut som ska fattas? Hos oss i Göteborg hjälper våra proffssäljare dig med allt. Vi ger dig tips och inspiration och vägleder dig med syftet att skapa just ditt drömbadrum. Utbudet vad gäller kakel, klinker och inredning är enormt och svårnavigerat och vi finns här för att hjälpa dig.

Besök & Kontakta oss

Göteborgs Kakelhus Hantverksvägen 7
436 33 Askim
info@goteborgskakelhus.se
031-28 03 03
Se öppettider

Renovera badrummet hemma i Göteborg

Det är mycket som du ska tänka på när du renoverar. Först och främst ska du sätta en budget för projektet så att det finns en klar bild över vilket utrymme du har för olika val. Ska planlösningen i rummet vara den samma eller ska brunnar och avlopp flyttas? Är det omfattande underarbete som ska göras så kommer kostnaden för projektet givetvis att öka. Underarbetet är det som kostar mest medan finishen som kakel, klinker och möbler är det som syns. Därför är det trist om budgeten inte tillåter dig att välja det du vill när det kommer till ytskiktet. Ett tips är inte snåla när det kommer till ytskiktet och att välja en stil som du kan trivas med under många år framöver.

Besök våra butiker eller kontakta våra butikssäljare för att boka ett möte och få tips och inspiration till just din badrumsrenovering.

Möbler för badrummet

Utbudet av badrumsmöbler är enormt och det finns otroligt mycket att välja på idag. Vi har noga valt ut de bästa leverantörerna på marknaden och är återförsäljare för: Haven, INR, Macro Design, Tapwell, Vedum, Brittania Bad, Nordhem, Duschbyggarna, Alterna, Vetro, Damixa och Strand Stainless. I vår inspirerande butik i Göteborg finns alla leverantörer representerade och möbler finns uppsatta i kaklade miljöer så att du kan inspireras samt känna och klämma. Våra proffsiga butikssäljare finns här för att hjälpa dig och ge dig tips och inspiration.

När det kommer till val av badrumsmöbler så är det viktigt att tänka på helheten och funktionen i ditt nya badrum. Du vill att kakel, klinker och inredning ska harmonisera samt passa in i huset som helhet. Funktionen av badrumsmöblerna är också väldigt viktig. Vilket behov finns? Hur mycket förvaring behöver du? Ska du ha dusch eller badkar eller kanske bägge delar. När du klargjort vilket behov som finns kan du börja att titta på vilken stil du vill ha. Vi kan hjälpa dig att rita upp badrummet så att du får bild av planlösningen och hur helheten kan komma att se ut. Det är även bra att få badrummet uppritat så att du kan se om du får plats med badrumsmöblerna som du valt. Kontakta oss för att boka tid med en av våra säljare.

Varumärken

haven logo
hero kakel logo
INR logo
unidrain logo
macro design logo
nordhem logo
Alterna logo
bricmate logo
brittania bad logo
damixa logo
duschbyggarna logo
golvabia logo
Strand logo
Topwell logo
Vedum logo
Vetro logo