För dig som

Arkitekt

Här finner ni vårt sortiment av kakel, klinker & mosaik. Önskar ni prover eller mer information så är ni varmt välkomna att kontakt Nicklas Oleby för personlig rådgivning och service. 

niklas.oleby@gkhero.se
0735-19 00 86

Sortimet

Storkök / Industri

Keramiska plattor, mosaik, tätskikt, fäst och fogmassor för bassänger och omgivande ytor. Lämpligt för allt från tävlingsbassänger till SPA och privata pooler etc.

Golvplattor

Golvplattor lämpade för tuffa miljöer så som storkök och industri.

Väggplattor

Väggplattor lämpade för tuffa miljöer så som storkök och industri.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Niklas har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Niklas Oleby så hjälper han dig med just ditt projekt.

Arkitekt support:
Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se