Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Kakel för ditt badrum

När det gäller badrum i svenska hem så är kakel det självklara valet när man ska renovera eller bygga ett helt nytt badrum. Kakel i badrum är något som kan ge själva rummet en bättre upplevelse och det ger även en lyxigare känsla. När du sätter kakel i ditt badrum så får du även många praktiska fördelar såsom att det är enkelt att rengöra och torka av.

Stort urval av klinker till badrum

Hos oss på Hero Kakel hittar du ett stort utbud av kakel och klinker till ditt badrum. Vi har ett stort lager i Kungsbacka där vi erbjuder både kakel och klinker för direkt leverans. Vi är återförsäljare av kända märken som exempelvis Golvabia och Brickmate, detta ökar vårt utbud en hel del. Självklart har vi professionell och kunnig personal på plats som kan hjälpa dig att hitta rätt kakel och klinker till ditt badrum. Badrum i svenska hem har idag en väldigt hög standard och det har gått ifrån att vara något som bara används när man måste, till att vara ett rum där man kan spendera tid och göra så mycket mer. Faktum är att vi spenderar en hel del tid i våra badrum och därför är det även viktigt att rummet har en trevlig miljö och ger en bra känsla i hemmet. Något som har blivit väldigt populärt på senare år är att bygga hemmaspa. Med snygga kakel eller klinkerplattor så kan du enkelt få till ditt badrum så att det får en lyxig känsla och blir trivsamt att vistas i. Då utbudet av kakel och klinker till badrum är stort så kan du välja själv om du vill ha lugna varma toner, eller något som kanske är mer färgstarkt eller varför inte kakel i mosaik? Oavsett vilken typ av kakel eller klinker du vill ha till ditt badrum så finns det väldigt många alternativ och du kan garanterat hitta det som passar just dig bäst.

Därför bör du sätta kakel i badrummet

Det finns många anledningar till att du bör sätta kakel i ditt badrum. Först och främst är det såklart väldigt snyggt och ger en lyxig känsla, men det är även väldigt hygieniskt och fräscht samt att det är väldigt lätt att hålla rent. Om det är något som vi rekommenderar att du lägger ner en extra slant på så är det just kakel till ditt badrum, eftersom ett kaklat badrum även höjer värdet på din bostad. Så om du ska göra om eller renovera ditt badrum så kan vi definitivt rekommendera att du överväger att sätta in kakel eller klinker i badrummet av ovanstående anledningar.

Klinker på väggar och golv

Allt fler väljer numera att sätta likadana klinkerplattor på golvet som på väggarna. På det sättet skapar man en trendig och design full miljö i rummet. När man gör detta så är det oftast stora kakelplattor som gäller, både på väggar och golv. Detta gör även att man får mindre fogar att rengöra vilket såklart gör städningen lite enklare. Om du väljer stora klinkerplattor till badrummet på både golv och vägg så kan du med fördel sätta dem i fogföljd för att höja känslan av kvalitet ytterligare. Det ser även väldigt snyggt ut.

Köp kakel till badrummet online

Hos oss på Hero Kakel så hittar du är ett stort utbud av kakel och klinker till ditt badrum i vår webshop. Oavsett vilken typ av kakel- eller klinkerplattor du är ute efter så kan du garanterat hitta dem hos oss. Vi är experter när det kommer till kakel i badrum och om du har några frågor eller funderingar eller helt enkelt behöver råd gällande din kakelsättning i badrummet så är du självklart välkommen att fråga eller rådgöra med oss.
Navigation
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories

Varukorg

Close