Klinker badrum

Klinker i badrummet - inredningstips

Klinker i badrum är en populär golvbeläggning på grund av dess slitstarka och vattenavvisande yta som passar perfekt i ett rum med hög fuktighet. Här kan du läsa mer om klinker i badrum, varför det är ett utmärkt val för just badrummet och hur du kan använda det för att skapa en riktigt snygg inredning!

Vad är klinker och varför är det ett bra val i badrummet?

Klinker är en typ av keramisk platta som är tillverkad av bränd lera. Den har en hård yta och är mycket tålig. Klinker kan tillverkas i olika storlekar och former och det finns många olika färger och mönster att välja mellan. Klinker används ofta i badrum eftersom det som sagt har en mycket tålig och vattenavvisande yta. I badrummet är det viktigt med material som tål fukt och som är lätt att rengöra. Klinker är ett utmärkt alternativ eftersom det inte absorberar vatten, vilket minimerar risken för mögel och bakterietillväxt. Det är också en hård yta som tål stötar och repor, vilket gör det till ett idealiskt val för inte bara badrummet, utan också andra rum med många personer i rörelse.

Skapa en personlig design med klinker i badrummet

Klinker finns i en mängd olika stilar, färger och mönster, vilket gör det lätt att anpassa sig till vilken badrumsdesign som helst. Klinkerplattor kan också tillverkas i olika storlekar, från små mosaikplattor till stora plattor som täcker hela golvytan. Detta ger möjlighet att skapa en unik badrumsdesign som passar dina behov och önskemål.

Ett material som är lätt att underhålla

En annan fördel med klinker i badrummet är att det är en mycket underhållsfri yta. Det räcker vanligtvis med att torka av ytan med en fuktig trasa eller mopp för att hålla den ren och fräsch. Detta gör det till ett perfekt val för badrum som används av hela familjen eller som används ofta.

Våra bäst tips för att inreda badrummet med klinker

Klinker kan användas på olika sätt för att skapa en snygg inredning i badrummet. Här är några tips:
  1. Mixa och matcha: Klinker finns i många olika färger och mönster. Var inte rädd för att mixa och matcha för att skapa en unik look.
  2. Skapa en accentvägg/fondvägg: Genom att sätta klinker på en vägg kan du skapa en så kallad accentvägg som ger badrummet karaktär. Du kan välja en färg eller ett mönster som sticker ut från resten av inredningen för att verkligen skapa något speciellt!
  3. Jobba med mönster: Genom att lägga klinker i ett speciellt mönster kan du skapa en unik look. Du kan till exempel använda klinker i badrummet som är i olika färger för att skapa ett rutnät eller ett diagonalt mönster.
  4. Använd stora plattor: Genom att använda stora klinkerplattor kan du skapa en mer minimalistisk och exklusiv look. Detta fungerar särskilt bra om du vill skapa ett spa-liknande badrum.
  5. Komplettera med andra material: Klinker kan kompletteras med andra material som trä eller sten för att skapa en mer varm och inbjudande känsla.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja klinker till ditt badrum!

Klinker är en praktisk och hållbar golvbeläggning som passar perfekt i badrummet. Genom att välja rätt färg och mönster kan du skapa en unik inredning som passar din stil och smak. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att välja rätt!
Navigation
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories

Varukorg

Close