Låt dig

Inspireras med oss

Inredning är något som många av oss har ett stort intresse av och lägger ner både mycket tid och pengar på. Inredningsintresset har även spridit sig till badrummet och badrumsinredning och materialval får allt mer uppmärksamhet och omtanke. Hos oss hittar du allt du behöver av gäller inspiration för kakel, klinker och badrumsinredning – låt dig inspireras med oss.

HITTA

INSPIRATION

Letar du efter kakelinspiration till ditt badrum eller kanske till ditt nya uterum? Då har du hittat rätt, här kan du botanisera bland mängder av bilder och insupa inspiration inför ditt kakelprojekt. Vilken känsla vill du skapa? Vill du ha klinker som liknar kalksten, marmor, betong eller kanske en träklinker? Det finns många frågor som ska besvaras och ett bra sätt att börja är just att samla på sig bilder som fångar den känsla som du gillar.

UTFORSKA VÅRT

SORTIMENT

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kakel, klinker och granitkeramik samt allt du behöver där till. Kakel till kök, klinker till badrum och tålig granitkeramik tilluteplatsen hittar du hos oss. Alla plattor som vi visar här på hemsidan finns på lager för direktleverans. Det innebär att du kan få med dig allt du behöver till ditt kakelprojekt på en gång och påbörja ditt arbete redan samma dag. I vår butik i Kungsbacka utanför Göteborg erbjuder vi även ett omfattande beställningssortiment. Är det något du funderar över så kontakta oss så hjälper vi dig.

969 kr/m²
899 kr/m²
Ceppo
799 kr/m²
Downtown
899 kr/m²
Entropia antracite
Super white antique 7,5x15

Håll koll på

KAKELTRENDER

Oändliga kombinationer. Kakel, klinker och mosaik kan kombineras på otroligt många sätt och det gäller att hitta sin egen matchning för att sätta sin prägel på rummet. Vill du ha ett klassiskt badrum med tidlöst kakel eller vill du ha ett trendigt badrum med polerad marmor och kommod i en NCS-färg vald efter ditt tycke och smak?

Har du möjlighet så är du välkommen att besöka någon av våra inspirerande kakelbutiker i Kungsbacka utanför Göteborg eller i Knäppingsborg, Norrköping. I kakelbutikerna finns flera olika inspirationsmiljöer uppbyggda för att visa olika kombinationer av kakel och klinker. Här kan du se alla kakel- och klinkerplattor i verkligheten. Möjligheten finns även att låna hem de plattor du är intresserad av och prova dem i din hemmamiljö.

1149 kr/m²
1149 kr/m²
Italian marble lux
Ipietra beola grey
989 kr/m²
999 kr/m²
999 kr/m²
Portland
Stone mood