För dig som

Arkitekt

Här finner du som arkitekt den information du behöver.

För dig som

arkitekt

Att få vara en del i nyskapandet av inspirerande miljöer tycker vi är väldigt intressant och otroligt givande. Vi har genom åren levererat material till flera stora projekt som till exempel Rot-renovering på Dragspelsgatan i Västra Frölunda, Snowberry Hill och Novotel. Vår styrka är att vi har ett stort lager av ett nog utvalt sortiment. Vi är främst specialiserade på klinker/granitkeramik och erbjuder plattor av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Kontakta Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarige, för mer information och konsultation.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker håller vi just nu på att utveckla en portal för att underlätta ditt arbete. Kontakta Niklas för personlig inloggning till portalen. I portalen får du mer information angående de plattor som är intressanta för just ditt projekt. Här beställer du prover, laddar ner teknisk information och miljödokument på ett enkel och smidigt sätt. Har du frågor eller önskar teknisk support så är du alltid välkommen att kontakta Niklas direkt.

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger gärna tips och råd.           

Logga in

Portalen

Beställ provplattor och ladda ner dokument? Logga in i vår portal och beställ prover samt ladda ner bilder och mer information angående produkterna. Tjänsten är endast avsedd för professionellt bruk, privatpersoner hänvisas till närmaste återförsäljare. Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter

Arkitekt support:
Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se