För dig som

Arkitekt

Vad är skillnaden mellan kakel och klinker? Hur läser man av och tolkar begrepp för halkdämpnig och reptålighet? Vilka normer och regler finns? Vi hjälper er att reda ut begreppen.

Arkitekt

Utbildning

Vad är skillnaden mellan kakel och klinker? Hur läser man av och tolkar begrepp för halkdämpnig och reptålighet? Vilka normer och regler finns? Vi hjälper er att reda ut begreppen. Vi erbjuder en utbildning i grundläggande kunskaper om kakel och klinker och dess egenskaper. Kursen är kostnadsfri och tar ca två timmar.

I nuvarande ”Corona-tider” försöker vi begränsa antalet deltagare till runt 4-6 personer. Kursen kan förläggas till ert kontor alternativt vår utställning hos Makajo i Göteborg (Amerikahuset Barlastgatan 2).

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Niklas har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.           

Arkitekt

Vad är byggkeramik?

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Niklas Oleby så hjälper han dig med just ditt projekt.

Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se