Om oss

Hero Kakel AB

Vi arbetar med material som är hårt, tungt och som har vassa kanter; men det är inte så vi är. För oss är det de mjuka värdena som är viktigast. Vårt mål är att alltid tillgodose dig som kund och hitta lösningar för just ditt projekt.

OM OSS

Vilka är vi?

Hero kakel grundades i början av 80-taket av Helge och Roland vilket tillsammans bildade namnet Hero efter de två första bokstäverna i respektive förnamn. Från starten var företaget ett rent plattsättningsföretag som hade större projekt i främst Kungsbacka och Göteborg. I mitten av 90-talet började man importera kakel och klinker på egen hand och verksamheten styrdes mer och mer över till en grossistverksamhet istället för en plattsättningsfirma. Idag har vi en väletablerad kontakt med framstående fabriker och importerar material från Europa och då främst Italien. Hero Kakel är nu en renodlad grossist som säljer kakel, klinker samt alla tillbehör till flera olika segment; hantverkare, projekt, återförsäljare och direkt till konsument via våra butiker i Kungsbacka, Göteborg och Norrköping.

2020 fusionerades Hero Kakel AB och Göteborgs Kakelhus AB ihop under det juridiska namnet Hero Kakel AB. Det här innebär utökade möjligheter för dig som kund. Du kan handla obehindrat mellan våra butiker i Kungsbacka och Sisjön. Genom gemensamma samt större inköp kommer vi även kunna erbjuda er bättre leveranskapacitet och lagerhållning från våra leverantörer.

KUNDEN I FOKUS
Som kund till oss på Hero Kakel får du professionell hjälp av kunnig personal som vet vad dom snackar om. Kontakta oss och boka ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Öppettider

Butikens öppettider

ÖPPETTIDER
BUTIK  vardagar 6:30-18:00, lör. 10:00-14:00, sön. STÄNGT
LAGER vardagar 6:30-16:30, lör. 10:00-14:00, sön. STÄNGT

AVVIKANDE ÖPPETTIDER 2020

Våra

KONTAKTUPPGIFTER

Maila eller ring oss på:
butiken@herokakel.se
0300-566250

ADRESS

Besöksadress

Hero Kakel AB
Magasinsgatan 8
434 37 Kungsbacka

Eller fyll i

Kontaktformulär

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Läs mer här.
Slider 1
Slider 2

VD

Mikael Grandelius

Inköpsansvarig

Peter Sjögren

Ekonomiansvarig

Helen Östlund

Marknad

Emmy Lindström

Sjukskriven

Mattias Nordenberg

Försäljning/Lager

Robert Karlsson

Regionchef Sverige – Öst

Johan Hedlund

Arkitekt/Projekt

Niklas Oleby

Butik/Lager

Ludwig Oleby

Arkitekt/Projekt

Robert Greijer