Om oss

Hero Kakel AB

Vi arbetar med material som är hårt, tungt och som har vassa kanter; men det är inte så vi är. För oss är det de mjuka värdena som är viktigast. Vårt mål är att alltid tillgodose dig som kund och hitta lösningar för just ditt projekt.

OM OSS

Vilka är vi?

Hero kakel grundades i början av 80-talet av Helge och Roland vilket tillsammans bildade namnet Hero efter de två första bokstäverna i respektive förnamn. Från starten var företaget ett rent plattsättningsföretag som hade större projekt i främst Kungsbacka och Göteborg. I mitten av 90-talet började man importera kakel och klinker på egen hand och verksamheten styrdes mer och mer över till en grossistverksamhet istället för en plattsättningsfirma. Idag har vi en väletablerad kontakt med framstående fabriker och importerar material från Europa och då främst Italien. Hero Kakel är nu en renodlad grossist som säljer kakel, klinker samt alla tillbehör till flera olika segment; hantverkare, projekt, återförsäljare och direkt till konsument via våra butiker i Kungsbacka, Göteborg och Norrköping.

2020 fusionerades Hero Kakel AB och Göteborgs Kakelhus AB ihop under det juridiska namnet Hero Kakel AB. Det här innebär utökade möjligheter för dig som kund. Du kan handla obehindrat mellan våra butiker i Kungsbacka och Sisjön. Genom gemensamma samt större inköp kommer vi även kunna erbjuda er bättre leveranskapacitet och lagerhållning från våra leverantörer.

KUNDEN I FOKUS
Som kund till oss på Hero Kakel får du professionell hjälp av kunnig personal som vet vad dom snackar om. Kontakta oss och boka ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Våra

öppettider

BUTIK
Vardagar 6:30-18:00
Lördagar 10:00-15:00
Söndagar STÄNGT

LAGER
Vardagar 6:30-16:00

AVVIKANDE ÖPPETTIDER
Tisdag (Valborgsmässoafton) 30/4 – Stänger kl. 16:00
Onsdag (första maj) 1/5 – STÄNGT
Torsdag (Kristi himmelfärdsdag) 9/5 – STÄNGT
Lördag (Pingstafton) 18/5 – STÄNGT

Våra

KONTAKTUPPGIFTER

Maila eller ring oss på:
butiken@herokakel.se
0300-566250

ADRESS

Besöksadress

Hero Kakel AB
Magasinsgatan 8
434 37 Kungsbacka

659 kr/m²
Evoque
799 kr/m²
Downtown

Projekt/Inköpsansvarig

Peter Sjögren

Lageransvarig

Robert Greijer

Regionchef öst

Johan Hedlund

Inredare kök

Sven Tollesson

Marknad/Ekonomi

Emmy Lindström

Butikschef Göteborg

Marie Eklund

Regionchef Väst

Hormoz Sharifpour

Inredare Göteborg

Jennifer Gylleskog

Proffssäljare/Projekt

Tai Ong

Rådgivare Göteborg

John Lindell