Om oss

Hero Kakel AB

Vi arbetar med material som är hårt, tungt och som har vassa kanter; men det är inte så vi är. För oss är det de mjuka värdena som är viktigast. Vårt mål är att alltid tillgodose dig som kund och hitta lösningar för just ditt projekt.

OM OSS

Vilka är vi?

Hero kakel grundades i början av 80-talet av Helge och Roland vilket tillsammans bildade namnet Hero efter de två första bokstäverna i respektive förnamn. Från starten var företaget ett rent plattsättningsföretag som hade större projekt i främst Kungsbacka och Göteborg. I mitten av 90-talet började man importera kakel och klinker på egen hand och verksamheten styrdes mer och mer över till en grossistverksamhet istället för en plattsättningsfirma. Idag har vi en väletablerad kontakt med framstående fabriker och importerar material från Europa och då främst Italien. Hero Kakel är nu en renodlad grossist som säljer kakel, klinker samt alla tillbehör till flera olika segment; hantverkare, projekt, återförsäljare och direkt till konsument via våra butiker i Kungsbacka, Göteborg och Norrköping.

2020 fusionerades Hero Kakel AB och Göteborgs Kakelhus AB ihop under det juridiska namnet Hero Kakel AB. Det här innebär utökade möjligheter för dig som kund. Du kan handla obehindrat mellan våra butiker i Kungsbacka och Sisjön. Genom gemensamma samt större inköp kommer vi även kunna erbjuda er bättre leveranskapacitet och lagerhållning från våra leverantörer.

KUNDEN I FOKUS
Som kund till oss på Hero Kakel får du professionell hjälp av kunnig personal som vet vad dom snackar om. Kontakta oss och boka ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

VIKTIG INFORMATION
De senaste veckorna har världsmarknadspriserna på råvaror skenat. Anledningar till detta är bland annat stormar i USA samt bieffekter som pandemin har orsakat hos råmaterialsproducenter. Marknaden har förklarat force majeure.

Påverkade produkter tills vidare är tätskikt, primer samt EPS. Detta innebär att vi måste avisera om en extra prishöjning. Prishöjningen gäller från och med 1 maj 2021. I dagsläget ser höjningen ut att hamna på 8–12%. Om ökningen är tillfällig eller om den kommer att hålla i sig vet vi inte just nu men vi håller er uppdaterade.

2021-07-01 Vi ser att det instabila läget på världsmarknaden fortsätter och vi har fått indikationer på prishöjningar från våra leverantörer. Det kan därför komma att bli prisjusteringar löpande framöver.

Öppettider

Butikens öppettider

ÖPPETTIDER
BUTIK  vardagar 6:30-18:00, lör. 10:00-14:00, sön. STÄNGT
LAGER vardagar 6:30-15:30, lör. 10:00-14:00, sön. STÄNGT

OBS!! torsdagen den 21/10 stänger vi 14:00 på grund av personalmöte

Avvikande öppettider

Våra

KONTAKTUPPGIFTER

Maila eller ring oss på:
butiken@herokakel.se
0300-566250

ADRESS

Besöksadress

Hero Kakel AB
Magasinsgatan 8
434 37 Kungsbacka

Eller fyll i

Kontaktformulär

  Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
  Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Läs mer här.
  409 kr/m²
  Evoque
  709 kr/m²
  Downtown

  Inköpsansvarig

  Peter Sjögren

  Ekonomiansvarig

  Helen Östlund

  Storkundsansvarig/KAM

  Karin Johansson

  Marknad/Försäljning

  Emmy Lindström

  Försäljning/Lager

  Robert Karlsson

  Mattias Nordenberg

  Regionchef Sverige – Öst

  Johan Hedlund

  Regionchef Sverige – Norr

  Fredrik Jonzon