För dig som

Arkitekt

Här finner ni vårt sortiment av kakel, klinker & mosaik. Önskar ni prover eller mer information så är ni varmt välkomna att kontakt Peter Sjögren för personlig rådgivning och service. 

peter@herokakel.se
0735-19 00 81

Sortimet

Pool

Keramiska plattor, mosaik, tätskikt, fäst och fogmassor för bassänger och omgivande ytor. Lämpligt för allt från tävlingsbassänger till SPA och privata pooler etc.

Rosa Gres

Här finns keramiska plattor för SPA och hemmapoolen.
Rosa Pools
Unique pools
Mosaic

Rako pool

Standardsortiment i modulformat 10×20. Ett rikt sortiment av formbitar. Lämpliga för mindre bassänger och för reparationer av äldre bassänger där det finns befintliga plattor i 10×20 format.

Mapei - tätskikt

Samma typ av platta som Tauris Granit men homogent enfärgade. Finns i sju kulörer.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Peter Sjögren, vår projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Peter har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Peter så hjälper han dig med just ditt projekt.

Arkitekt support:
peter@herokakel.se
0735-19 00 81