För dig som

Arkitekt

Här finner ni vårt sortiment av kakel, klinker & mosaik. Önskar ni prover eller mer information så är ni varmt välkomna att kontakt Peter Sjögren för personlig rådgivning och service. 

peter@herokakel.se
0735-19 00 81

Sortimet

Hero Projekt

Här hittar du ett bas-sortiment med dom vanligaste typerna av keramiska plattor för både privat som offentlig miljö.

Color one

En serie av kakelplattor för vägg. 24 kulörer att välja bland i format från 15×15 till stora plattor som till exempel 30×90. Både matta och blanka glasyrer.

Color two

Samma kulörer som i Color One men dessa plattor är tillverkade som en glaserad klinker och kan därför användas både på vägg och golv. Här finns också olika halkdämpade ytor samt formbitar som hålkälsocklar inner och ytterhörn mm. OBS! I Color Two serien finns även ett komplett sortiment av bassängplattor i modulformat 10×20.

Taurus Granit

Klassiska granitkeramikplattor i ”salt o peppar” 13 kulörer i format från 5×5 till 60×60. Här finns naturligtvis olika halkdämpade ytor samt ett rikt urval av formbitar, socklar trappsteg mm. Serien lämpar sig utmärkt för t.ex. storkök, bageri, livsmedelshantering mm.

Taurus color

Samma typ av platta som Tauris Granit men homogent enfärgade. Finns i sju kulörer.

Taurus industri

Ett komplement till Taurus Granit för utrymmen med extremt hög belastning, till exempel industrigolv med tung trafik som truckar, tunga pall-lyftare med små hårda hjul mm. 4 kulörer och halkdämpade ytor upp till halkdämpningsklass R13/C.

Block wall

Väggplattor (kakel) färgstämda till Block floor. Format 30×60 cm.

Block floor

En lite mer ”ombonad” granitkeramik som passar till exempel i entréer, korridorer, butikslokaler, skolor etcetera 6 kulörer och 10 format från små mosaikplattor 5×5 till stora format som 60×120 cm. Olika hakdämpningsytor finns att välja på samt trappsteg, socklar mm.

Block floor

En serie av kakelplattor för vägg. 24 kulörer att välja bland i format från 15×15 till stora plattor som till exempel 30×90. Både matta och blanka glasyrer.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Peter Sjögren, vår projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Peter har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Peter så hjälper han dig med just ditt projekt.

Arkitekt support:
peter@herokakel.se
0735-19 00 81