För dig som

Arkitekt

Vi finns idag representerade på tre olika orter. Kungsbacka, Göteborg och Norrköping. I Göteborg finns vi även på Makajo i Amerikahuset. På Makajo finner du ett utvalt projektsortiment. Boka in ett möte med Nicklas Oleby för personlig rådgivning och service. 

niklas.oleby@gkhero.se
0735-19 00 86

Showroom

Kungsbacka

I Kungsbacka vid Hede finner du Hero Kakels showroom. Här ligger även vårt stora lager för kakel, klinker spackel och tätskikt.

Showroom

Göteborg

Välkommen till Göteborgs Kakelhus i Sisjön. Här finner du en stor utställning med mängder av inspirerande miljöer. Boka tid för personlig rådgivning och service.

Showroom

Makajo

I det anrika Amerikahuset i Göteborg ligger Makajo. Här ställer vi ut vårt projektsortiment. För personlig rådgivning och service, boka tid med Niklas Oleby.

Showroom

Norrköping

Studio Hero Kakel finner du i det anrika kvarteret Knäppingsborg. Med lång erfarenhet från branschen leder Johan Hedlund verksamheten i Norrköping.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker håller vi just nu på att utveckla en portal för att underlätta ditt arbete. Kontakta Niklas för personlig inloggning till portalen. I portalen får du mer information angående de plattor som är intressanta för just ditt projekt. Här beställer du prover, laddar ner teknisk information och miljödokument på ett enkel och smidigt sätt. Har du frågor eller önskar teknisk support så är du alltid välkommen att kontakta Niklas direkt.

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger gärna tips och råd.           

Logga in

Portalen

Beställ provplattor och ladda ner dokument? Logga in i vår portal och beställ prover samt ladda ner bilder och mer information angående produkterna. Tjänsten är endast avsedd för professionellt bruk, privatpersoner hänvisas till närmaste återförsäljare. Klicka här för att beställa inloggningsuppgifter

Arkitekt support:
Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se