För dig som

Arkitekt

Vi finns idag representerade på tre olika orter. Kungsbacka, Göteborg och Norrköping. I Göteborg finns vi även på Makajo i Amerikahuset. På Makajo finner du ett utvalt projektsortiment. Boka in ett möte med Nicklas Oleby för personlig rådgivning och service. 

niklas.oleby@gkhero.se
0735-19 00 86

Showroom

Kungsbacka

I Kungsbacka vid Hede finner du Hero Kakels showroom. Här ligger även vårt stora lager för kakel, klinker spackel och tätskikt.

Showroom

Göteborg

Välkommen till Göteborgs Kakelhus i Sisjön. Här finner du en stor utställning med mängder av inspirerande miljöer. Boka tid för personlig rådgivning och service.

Showroom

Makajo

I det anrika Amerikahuset i Göteborg ligger Makajo. Här ställer vi ut vårt projektsortiment. För personlig rådgivning och service, boka tid med Niklas Oleby.

Showroom

Norrköping

Studio Hero Kakel finner du i det anrika kvarteret Knäppingsborg. Med lång erfarenhet från branschen leder Johan Hedlund verksamheten i Norrköping.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Niklas Oleby, vår arkitekt- och projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Niklas har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Niklas Oleby så hjälper han dig med just ditt projekt.

Arkitekt support:
Niklas Oleby
0735-19 00 86
niklas.oleby@gkhero.se