För dig som

Arkitekt

Här finner ni vårt sortiment av kakel, klinker & mosaik. Önskar ni prover eller mer information så är ni varmt välkomna att kontakt Peter Sjögren för personlig rådgivning och service. 

peter@herokakel.se
0735-19 00 81

Sortimet

Stamrenovering / Rot

Vi har tagit fram ett nog utvalt sortiment lämpat för stamrenovering. Vitt kakel i blank och matt samt klinker i 20×20 och 10×10. För mer information kontakta Peter, projektansvarig.

Information till dig som

Arkitekt

För dig som arbetar professionellt med kakel och klinker så erbjuder vi ett stort urval. Peter Sjögren, vår projektansvarig, guidar dig fram till rätt produkt på rätt plats och med korrekt undermaterial. Kontakta honom för att boka möte eller beställa prover. Peter har lång erfarenhet av branschen och hjälper er med alla den tekniska supporten som ni behöver.    

Vi strävar hela tiden efter att upprätthålla en hög kompetens inom branschen så att vi kan hålla er uppdaterade med rätt information. Vi övervakar de senaste trenderna och ger er gärna tips och råd.

Arkitekt

Boka möte/support

Önskar ni prover eller mer detaljerad information om produkterna och olika konstruktioner? Kontakta Peter så hjälper han dig med just ditt projekt.

Arkitekt support:
peter@herokakel.se
0735-19 00 81