För dig som

Kakelproffs

Här finner du som kakelproffs den information du behöver.

För dig som är proffs på

Kakel & Klinker

En gång i tiden var vi på Hero Kakel även hantverkare. Därför vet vi vad proffs behöver. Material att lita på, verktyg av hög kvalitet och kunnig personal att rådfråga. Vi försöker alltid att hitta lösningar istället för problem och lägger stor vikt vid att ge ett gott bemötande – seriösa och med glimten i ögat. Är det något du funderar över så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har samlat de främsta leverantörerna inom branschen så du som proffs enkelt kan handla allt du behöver på ett och samma ställe. Vår kunniga personal hjälper dig gärna med teknisk support, tips och goda råd. Har du ett större projekt eller önskar rådgivning kontakta oss.

BKR kommer med nya branschregler som gäller från och med den första januari 2021. Vill du veta mer om vilka förändringar det innebär? Läs mer på länken nedan eller kontakta våra säljare.

Gällande branschregler BBV21:1 (PDF)

 

Butikschef Kungsbacka

Robert Karlsson

Inköpsansvarig

Peter Sjögren

Proffssäljare/Projekt

Tai Ong

Butikschef Göteborg

Marie Eklund

Regionchef öst

Johan Hedlund

Hero kakel

Vi tar hand om din kund

För att förenkla för dig som kakelproffs så kan du hänvisa dina kunder direkt till vår butik. Vi tar väl hand om kunden och vägleder de genom valen av kakel, klinker, fog samt badrumsinredning. När kunden gjort sina val skickar vi en offert till dig för ditt godkännande. Efter godkänd offert beställs produkterna och levereras direkt till kund alternativt hämtas på plats hos oss på Hero Kakel i Kungsbacka.

Är du

Intresserad av att bli proffskund hos oss?

Fyll i formuläret nedan:

 

    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
    Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Läs mer här.

    GKHero pro

    Vårt eget tätskiktsystem och fix

    Ladda ner monteringsanvisningar, produktdatablad och säkerhetsdatablad här.